Inhalator NEB-NE-C801KD OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

45,00 €
Prodhuesi: Omron
Inhalator i heshtur për foshnje dhe fëmijë
Omron CompAir NE-C801KD është një inhalator për trajtimin e pengesave ne rrugët e frymëmarrjes te foshnjet dhe fëmijët.

Medikamentet mund të jepen duke marrë frymë normalisht pa koordinim të frymës, kështu që kërkohet pak përpjekje nga fëmija juaj.

  • Për trajtimin e sëmundjeve të rrugëve të poshtëme
  • I përshtatshëm për foshnjat dhe fëmijët
  • Pajisja e vogël dhe kompakte
  • Operacioni i heshtur
  • Pajisje për fëmijë dhe lodër të përfshirë
  • V.V.T. (Teknologjia Valve Valve)

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.