Inhalator NEB-NE-C801 OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

40,00 €
Prodhuesi: Omron
Omron NE C801 Inhalator kompresor për fëmijën dhe të rriturit

Omron NE C801 Inhalator kompresor për fëmijën dhe të rriturit me teknologjinë virtuale të valvulave siguron shpërndarjen optimale të medikamenteve në sistemin respirator

OMRON NE-C801 Nebulizer Kompresor është paraqitur me teknologjinë e Valve Valve për trajtimin e suksesshëm të astmës, bronkit kronik, alergji dhe çrregullime të tjera të frymëmarrjes.

Inhalatori mund të konvertojnë ilaçet e lëngshme në pikat e aerosoleve që mund të thithen me lehtësi. Kompresori e detyron ajrin te kutia e inhalatorit. Kur ajri hyn në paketën e inhalatorit, ai konverton ilaçet e përshkruara në një aerosol të pikave mikroskopike duke lehtësuar inhalimin.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.