Inhalator COMP AIR basic NE-C803-E OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

28,00 €
Prodhuesi: Omron
Ky inhalator Omron siguron një vlerë të shkëlqyer për para për konsumatorët që kërkojnë një inhalator bazë kompresor.

OMRON CompAIR ™ BasicNE-C803 është inhalatori Omron më i lehtë dhe më i qetë  për trajtimin e sëmundjeve të rrugëve të poshtme të frymëmarrjes si astma e lehtë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.