CompAIR PRO

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Nuk ka stok

65,00 €
Prodhuesi: Omron
CompAIR PRO - Inhalator me kompresor të fuqishëm, që ofron një dozim të saktë të medikamentit.

Inhalator me kompresor të fuqishëm, që ofron një dozim të saktë të medikamentit. Disa nga karakteristikat e produktit:

  • I shkurt në veprim
  • Dozim efikas i medikamentit në mushkëri
  • I shpejt dhe i përshtatshëm
  • Kompresor me jetë të gjatë
  • Inhalator i avancuar
  • Teknologjia e inhalatorit V.V.T
  • Mbrojtësin kundër ujit

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.