Lanceta-Pic digitest lancets 200 pcs

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

4,00 €
Prodhuesi: PicSolution
Lanceta-Pic digitest lancets 200 pcs

Lancets

Lancetet janë sende sterile të disponueshme të dizajnuara për kontrollin e niveleve të glukozës në gjak për njerëzit që vuajnë nga dy lloje të diabetit. Ato gjithashtu mund të përdoren për testimin e kolesterolit. Ato përdoren për pastrimin e lëkurës, kryesisht në pëllëmbën e dorës dhe mbledhjen e një sasie të caktuar të gjakut kapilar. Lancetet janë në dispozicion në variante të ndryshme të trashësisë së gjilpërës. Ndërsa gjilpëra e lancetit është më e hollë, aq më pak e dhimbshme është, më të zakonshmet janë ato me një trashësi prej 0.3 mm. 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.