Accu-Chek Softhix Lancets-1x25

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

2,20 €
Prodhuesi: AccuChek
Accu-Chek Softhix Lancets-1x25

Accu-Chek Softclix Lancets janë të dizajnuara posaçërisht për t'u përdorur me paisjet Softclix Lancing. Accu-Chek lancets kanë një prerje të ngushtë me 3 anë me kënde optimale - rezultat i hulumtimeve të shumta. Kjo prerje e veçantë e lanceteve dhe sipërfaqes së lëmuartë saj do të thotë se depërtimi i lëkurës është praktikisht pa fërkime dhe veçanërisht me butësi.

 

Accu-Chek Softclix përdor një lëvizje jashtëzakonisht të saktë dhe një sipërfaqe të shkëlqyer dhe të lëmuar për të bërë gjurmët pothuajse pa dhimbje

Përdorni me paisjet Softclix Lancing

Lehtë për t'u përdorur, të vogla, të lehta

Dizajn unik për më shumë rehati

E përshatshme për të gjitha moshat

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.