Accu Chek Performa Nano mmol/L

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

15,00 €
Prodhuesi: AccuChek
Accu-Chek Performa Nano

I  vogël me madhësi por i madh në performancë.

Ky metër i vogël me stil është i lehtë për t'u përdorur dhe ofron mjete të dobishme për t'ju ndihmuar të monitoroni diabetin tuaj. Duke ju lënë të lirë për të planifikuar ditën për veten, jo për diabetin tuaj.

 

Edhe nëse jeni në lëvizje, ju mund të vendosni alarme që ju kujtojnë për të provuar në kohën e duhur - duke liruar mendjen tuaj për gjëra më të kënaqshme. Qëndroni në krye të niveleve të glukozës në gjak dhe kujtoni kohën tuaj të rëndësishme të testimit - si pas një vakti ose para se të shkoni në gjumë. Ju gjithashtu mund të ndani informacionin e marrë duke përdorur shënuesit me ekipin tuaj shëndetësor në mënyrë që të punoni së bashku për të menaxhuar diabetin tuaj.

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.