0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Omron

Manzhetë Large cuff CL2

25,00 €
Manzhetë e madhe (32-42 cm) për monitorët e presionit të gjakut të krahut të sipërm Omron.

Manzhetë Medium cuff CM2 - Omron

15,00 €
Omron Manzheta është një pajisje që përdoret me monitorët e tensionit të gjakut Omron.

Manzhetë HEM-RML31

18,00 €
Manzhetë Omron HEM-RML31 - 22 - 42 cm

Manzhetë HEM-FL31-E

16,00 €
Omron Intelli Wrap Manzhetë për Intelli M6 / M3

Manzhetë HEM-RML31-E

16,00 €
Manzhete HEM-RML31-E - Omron

Printer IT-Line per I-Q132 dhe I-Q142

65,00 €
Printer IT-line për modelet i-Q 142, i-Q 132

Tensiometër I-Q132 Omron

120,00 €
Monitoruesi automatik i presionit të gjakut Omron i-Q132 ka një sistem unik të mbërthimit të prangosjes për krahun e sipërm.

Tensiometër I-Q142 - Omron

140,00 €
Omron Spot Arm IQ142

Tensiometër Omron Mit Elite

75,00 €
Omron MIT Elite – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.
Faqja 1 nga 4
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.