0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Tensiometer

Rezultati 1 - 9 nga 33

Manzhetë 32845 Gima

5,00 €
Manzhetë Gima 32845

Tensiometer London - Sphygmomanometer

20,00 €
Tensiometer London ngjyre e zeze - London Sphygmomanometer black GIMA

Tensiometër M1 Compact

25,00 €
M1 Compact - Tensiometër gjysëm automatic kompakt, i letë në perdorim

Tensiometër - MIT Elite Plus

80,00 €
MIT Elite Plus – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

Tensiometër M3 Omron

50,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

Tensiometër M3 - IT

55,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

Tensiometër Omron M2 Basic

30,00 €
Omron M2 Basic - matës i shtypjes së gjakut.

Tensiometër Omron M2

35,00 €
Omron M2 - matës i shtypjes së gjakut.
Faqja 1 nga 4
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.