Tensiometert Omron M2

Add Your Review |

Availability: In Stock

35,00 €
Prodhuesi: Omron
Omron M2 - matës i shtypjes së gjakut.

Ashtu si të gjithë monitorët automatik të presionit të gjakut OMRON 'M-range', monitori OMRON M2 përmban teknologjinë Intellisense për të dhënë lexime të shpejta, të rehatshme dhe të sakta të presionit të gjakut.

OMRON M2 është furnizuar me një krahore 22-32 cm si standard. Një krahore e madhe është në dispozicion si një aksesor.

Shqyrtime

There are yet no reviews for this product.