Në lëvizje? Qëndroni në kontroll

Matni tensionin e gjakut me stil. Ky monitor portativ është jashtëzakonisht diskret. Dizajni ekstra i hollë dhe operimi i heshtur e bën RS6 të lehtë për ta marrë - dhe për t'u përdorur - kudo. Megjithatë, është i mbushur me karakteristika të përparuara, duke përfshirë zbulimin e parregullt të rrahjeve të zemrës dhe zbulimin e lëvizjes.  Para së gjithash është i përkryer për personin aktiv që është gjithmonë në lëvizje.

 

Sensori i përparuar i pozicionit 

Udhëzues për mbështjelljen e dorës

Zbulimin e rrrahjeve të parregullta të zemrës

 

Video

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.