0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Tensiometër Omron M7 Intelli IT

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

65,00 €
Prodhuesi: Omron
Merrni të njëjtën saktësi si në zyrën e mjekut tuaj!

OMRON M7 Intelli IT, pajisja më e avancuar nga Omron, sjell në treg risinë e fundit në saktësi: Intelli Wrap Cuff duke integruar aplikacionin e parë OMRON smartphone: OMRON connect.

 

Karakteristikat e produktit:

 

Intelli Wrap Cuff - 360 Saktësia: Matje të sakta nga çdo pozicion rreth krahut të sipërm (madhësia e prangos: 22-42 cm)

OMRON connect - Merrni kontrollin e shëndetit tuaj - Aplikimi celular për iPhone / Android ™

Treguesi i ngjyrës së lehtë të presionit të gjakut: Tregon nëse rezultati është mbi nivelin e rekomanduar

Morning Hypertension Tracker: Tregon nëse mesatarja e mëngjesit është mbi nivelin e rekomanduar

Funksioni i Averaging i avancuar: Mesatarja javore në mëngjes dhe mbrëmje

Zbulimi i rrahjeve të parregullta të zemrës

Udhëzuesi i mbështjellësëve të karikaturave: Tregon nëse pranga është mbështjellë në mënyrë korrekte: jo shumë të lirshme ose shumë të ngushta

Mbështet matjen e saktë

Kujtesë për 2 përdorues x 100 lexime

Zbulimi i Lëvizjes së Trupit

Klinikisht e Validuar

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.