0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Monitor Omron M10-IT Monitorimi Automatik i Monitorimit të Gjakut Automatik të mëngjesit dhe të mbrëmjes për monitorimin e veçantë të mëngjesit të Hipertensionit

Memoria e mëngjesit dhe mbrëmjes.

Karakteristikat e Produktit

Memoria e mëngjesit dhe mbrëmjes për ndjekjen e veçantë të Hipertensionit të mëngjesit.

Memoria e mëngjesit dhe mbrëmjes ka një mesatare javore për ndjekjen e rëndësishme afatgjatë.

Hipertensioni i mëngjesit tregohet me simbol në shfaqje.

84 kujtime për çdo përdorues dhe tregues data / ora: mban gjurmët e kohës së saktë të matjes.

Krahët Comfort: përshtatet me krahun normal dhe të madh (22-42cm).

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.