Tensiometër Mit Elite Plus

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

75,00 €
Prodhuesi: Omron
Matës i shtypjes së gjakut - Tensiometer Mit Elite Plus

Ky monitor i plotë automatik i presionit të gjakut është elegant dhe modern, por ofron monitorim të rehatshëm, të shpejtë dhe të saktë të presionit të gjakut.

Përfshin teknologjinë ekskluzive Omron Intellisense e cila vazhdimisht përshtatet me mjedisin dhe përdoruesit, duke rritur saktësinë dhe komoditetin për pacientin.
Klinikisht e vërtetuar nga Shoqëria Britanike e Hipertensionit për paqen e mendjes tuaj.
E disponueshme në të zezë, duke minimizuar efektet e hipertensionit të mbulesës së bardhë gjatë marrjes së leximit.
90 kapaciteti i kujtesës.
Përfshin teknologjinë e zbulimit të Arrhythmia Pulse për lexime të sakta edhe në prani të aritmisë.
Vjen me zbulimin e lëvizjes së trupit, me ikona të theksuara në ekran.

 

Manuali i përdorimit

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.