Tensiometër M3 Omron

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

55,00 €
Prodhuesi: Omron
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur
OMRON M3 jep saktësinë dhe besueshmërinë që ju prisni nga monitoruesit e tensionit të gjakut OMRON, me karakteristika të përparuara shtesë për t'ju dhënë besim në cilësinë dhe qëndrueshmërinë e rezultateve. M3 është e pajisur me një krahore të lehtë (22-42 cm), që do të thotë se i përshtatet madhësisë më të madhe të krahut të rritur. M3 gjithashtu është projektuar për t'ju dhënë një lexim që është i lehtë për t'u interpretuar. Treguesi i Easy LED High Blood Pressure sinjalizon nëse presioni i gjakut është më i lartë se diapazoni normal. Treguesi i mbështjelljes së mandapit LED konfirmon se pranga është mbështjellë në mënyrë të saktë në krahun tuaj: jo shumë i lirshëm ose shumë i ngushtë.     Karakteristikat e produktit: - Zbulimi i rrahjeve të parregullta të zemrës- Klinikisht e vlefshme, pajisja ka dëshmuar besueshmërinë dhe saktësinë e saj në procedurat e testimit të fuqishëm nga organizatat kryesore shëndetësore- Mesatarja e 3 leximeve të njëpasnjëshme në 10 minuta- Lëvizja e Trupit  - Detekton dhe bulon çdo lëvizje që mund të zhvlerësojë një rezultat dhe shfaq një ikonë në ekran për t'ju bërë të ditur   Omron M3 - Manuali i përdorimit

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.