0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Tensiometër M3 Omron

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

50,00 €
Prodhuesi: Omron
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

OMRON M3 jep saktësinë dhe besueshmërinë që ju prisni nga monitoruesit e tensionit të gjakut OMRON, me karakteristika të përparuara shtesë për t'ju dhënë besim në cilësinë dhe qëndrueshmërinë e rezultateve.

M3 është e pajisur me një krahore të lehtë (22-42 cm), që do të thotë se i përshtatet madhësisë më të madhe të krahut të rritur.

M3 gjithashtu është projektuar për t'ju dhënë një lexim që është i lehtë për t'u interpretuar.

Treguesi i Easy LED High Blood Pressure sinjalizon nëse presioni i gjakut është më i lartë se diapazoni normal.

Treguesi i mbështjelljes së mandapit LED konfirmon se pranga është mbështjellë në mënyrë të saktë në krahun tuaj: jo shumë i lirshëm ose shumë i ngushtë.

 

 

Karakteristikat e produktit:


- Zbulimi i rrahjeve të parregullta të zemrës
- Klinikisht e vlefshme, pajisja ka dëshmuar besueshmërinë dhe saktësinë e saj në procedurat e testimit të fuqishëm nga organizatat kryesore shëndetësore
- Mesatarja e 3 leximeve të njëpasnjëshme në 10 minuta
- Lëvizja e Trupit  - Detekton dhe bulon çdo lëvizje që mund të zhvlerësojë një rezultat dhe shfaq një ikonë në ekran për t'ju bërë të ditur

 

Omron M3 - Manuali i përdorimit

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.