Monitoruesi gjysëm automatik i gjakut Omron M1 është konfirmuar klinikisht. Pajisja ka kaluar disa teste dhe do të japë rezultate të sakta në të cilat mund të mbështeteni tërësisht.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.