0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Monitoruesi gjysëm automatik i gjakut Omron M1 është konfirmuar klinikisht. Pajisja ka kaluar disa teste dhe do të japë rezultate të sakta në të cilat mund të mbështeteni tërësisht.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.