Tensiometër M1 Compact - Omron

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

25,00 €
Prodhuesi: Omron
Matës i presionit të gjakut Omron M1 compact

Karakterisikat

Monitorues i presionit të gjakut
Vleresuar klinikisht tek Protokolli Ndërkombëtar i miratuar nga BHS
Teknologjia Intellisense për lexime automatike
Kapaciteti i memorjes për 28 lexime.
Pajisur me krahore standarde dhe printer IT portativ

 

Manuali i përdorimit

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.