Tensiometer London - Sphygmomanometer

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

20,00 €
Prodhuesi: Gima
Tensiometer London ngjyre e zeze - London Sphygmomanometer black GIMA

Sphygmomanometer profesional, elegant, i besueshëm dhe i lehtë me manometër ABS, llamba integrale, mekanizëm precizioni me cilësi të lartë, mbyllje velcro, kalibrimi i prangosjes najloni dhe një fshikëz tubi Dial Ø 55 mm, me printim ngjyrash të projektuar posaçërisht dhe lehtë për tu lexuar.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.