R1 shock-proof® Sphygmomanometer

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

70,00 €
Prodhuesi: Riester
Pajisjes për matjen e tensionit të gjakut. Karakteristikat e produktit:
 • I shpejt, ergonomik për shkak të dizajnit të llambës optimale të integruar.
 • Hapja jo rezistente e valvules për çlirimin e ajrit siguron funksionim të saktë dhe të rehatshëm.
 • 5 vjet garancion sa i përket kalibrimit.
 • Të ndjeshëm në rënie nga një lartësi prej 120cm. Janë të ndjeshëm ndaj goditjes dhe saktësia e matjes mund të dëmtohet nëse pajisja juaj ka pësuar ndonjë goditje, kështu që nuk mund ta përdorni më.
 • Baza e valvules dhe kanali i ajrit me valvul posedojnë metal
 • Shtresë ABS dy komponentësh.
 • Lidhje me tub metalik në pjesën e sipërme të shtresës së jashtme për shkëmbim të shpejt dhe ergonomik.
 • Toleranca maksimale e gabimit është +/-2 mmHg.
 • Përzgjedhje e gjerë e versioneve të ndryshme
 • Përfshinë qesë të zingjirit me Vinyl.
 • Pesha 173 gram.
 • Seti përmban manshetë për të rritur fëmijë dhe krah të fortë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.