Printer IT-Line per I-Q132 dhe I-Q142

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

65,00 €
Prodhuesi: Omron
Printer IT-line për modelet i-Q 142, i-Q 132

Printer shtesë që ju lejon të printoni rezultatet e marra nga matja e shtypjes së gjakut

Kompakt dhe i lehtë për t'u përdorur

Për monitorimin automatik të shtypjes së  gjakut, modelet: i-Q 142 dhe i-Q 132

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.