0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Tensiometër - MIT Elite Plus

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Nuk ka stok

80,00 €
Prodhuesi: Omron
MIT Elite Plus – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

HEM-7301-ITKE7 – Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë dhe mjaft modern në përdorim, rehati dhe shpejtsi në matje. Perparësi e MIT Elite Plus është: dedektuesi i çrregullimit të ritmit të zëmrës, indikatorin e hipertensionit, mund të bëhen 3 matje të njëpasnjëshme brenda 10 minutave. E vaçant e këti tensiometri është paisja që mundëson MIT Elite Plus të lidhet me PC ( kompjuterin tuaj), ‘Omron Health Management software’ ( Pc duhet të ketë të instaluar maksimumi Windows 7). Ky program mundëson shkarkimin e të dhënave për tu analizu dhe shiku në klinikë apo nga doktori. I testuar nga shumë organizata shendetësore.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.