- Manzhetë e mesme

- Përshtatet rreth 22 - 42 cm

- Kompatibël për monitorët e presionit të gjakut M2 Basic, M2 Classic dhe M3

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.