Manzhetë Medium cuff CM2 - Omron

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

15,00 €
Prodhuesi: Omron
Omron Manzheta është një pajisje që përdoret me monitorët e tensionit të gjakut Omron.

Karakteristikat e Omron Manzhetës

Kompatible me monitoruesit e presionit të gjakut të krahut të sipërm M2, M2, Classic, M3, M6, 705IT, 705CP, M4-I, M5-I, MX2 dhe MX3

Jo në përputhje me pajisjet Omron Comfort Grip: M6 Comfort, M7 dhe M10-IT

Jo në përputhje me Omron MIT Elite dhe MIT Elite Plus

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.