Tensiometër M1 Compact

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

25,00 €
Prodhuesi: Omron
M1 Compact - Tensiometër gjysëm automatic kompakt, i letë në perdorim

HEM-4022-E – Tensiometer gjysëm automatic kompakt, i letë në perdorim. Edhe me të letë përdorimin e këti tensiometri e bënë: dedektusi i çrregullimeve të ritmit të zëmrës, indikatori  i hipertensionit. E testuar dhe analizuar nga shumë organizata të mëdha shëndetësore.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.