0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Tensiometer

Rezultati 1 - 9 nga 34

Tensiometër M1 Compact

25,00 €
M1 Compact - Tensiometër gjysëm automatic kompakt, i letë në perdorim

Tensiometër - MIT Elite Plus

80,00 €
MIT Elite Plus – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

R1 shock-proof® Sphygmomanometer

70,00 €
Pajisjes për matjen e tensionit të gjakut. Karakteristikat e produktit:

Tensiometër M3 Omron

50,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

Tensiometër M3 - IT

55,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

Tensiometër Omron M2 Basic

30,00 €
Omron M2 Basic - matës i shtypjes së gjakut.

Tensiometër Omron M2

35,00 €
Omron M2 - matës i shtypjes së gjakut.

Tensiometër M6 Comfort - Omron

65,00 €
OMRON M6 Comfort vjen me teknologjinë Intelli Wrap Cuff, e cila mbështet 360 gradë saktësi, duke mundësuar rezultate të sakta në çdo pozicion rreth krahut të sipërm¹.
Faqja 1 nga 4
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.