0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Urine strips 10 parameter Laboquick

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

10,00 €
Prodhuesi: KÖROĞLU GROUP
LABOQUICK 10 Parameter Urinalysis Multisticks Urine Strip Test Stick Strips for Professional/ GP - Pack of 100 Strips

Mund të lexohet me makinë ose me dorë.

Shirita të thjeshta dhe të lehta për t'u përdorur për zbulimin e shënuesve kimikë të diagnostifikimit në urinën njerëzore.

Ato janë të njëjtat shirita të provës  urinare që përdoren në mënyrë rutinore nga mjekët, laboratorët dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor në diagnozën paraprake dhe shqyrtimin fillestar për problemet e mundshme shëndetësore.

 

Strip Laboquick mund të zbulojëne urinë;

 

glukozë,

bilirubin,

ketone,

Gravitet specifik,

gjak,

Ph,

proteina,

Urobilinogen,

nitrate,

Leukocitet në minuta.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.