Hexanios G+R 1L

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

12,00 €
Prodhuesi: anios
Perdoret per dezinfektimin e instrumenteve

Pastrimi dhe para-dezinfektimi i instrumenteve kirurgjikale dhe mjekësore, instrumenteve të ndjeshme termike dhe pajisjeve të endoskopisë. Formula e përforcuar me detergjentë. Para-dezinfektues ..

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.