0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Hexanios G+R 1L

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

12,00 €
Prodhuesi: anios
Perdoret per dezinfektimin e instrumenteve

Pastrimi dhe para-dezinfektimi i instrumenteve kirurgjikale dhe mjekësore, instrumenteve të ndjeshme termike dhe pajisjeve të endoskopisë. Formula e përforcuar me detergjentë. Para-dezinfektues ..

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.