0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Perdoret per dezinfektimin e duarve

Tretje antiseptike për dezinfektim duarsh.

100 g tretje përmban 44.7 g 2-propanol, 21.9 1-propanol, 0.1 g klorid benzalkonium

ECOSAL® ultra ka një gamë të gjerë veprimesh mikrobicidale dhe efekt të shpejtë mikrobicidale, madje edhe në praninë e lëndës organike. Ajo ka një veprim të zgjatur, që zgjat më shumë se 4 orë, e cila është thelbësore për kirurgët. Efekti i tij mikrobicid është më i mirë, krahasuar me sapunët antiseptik. Përdorimi i shpeshtë ushqen lëkurën, ndryshe nga sapunët që kanë efekt të dëmshëm.

Ai gjithashtu mbron kundër rrezikut të spërkatjes dhe kontaminimit të rrobave dhe lokaleve.

Koha e nevojshme për dezinfektimin higjienik të duarve me ECOSAL® ultra është nga disa herë më të shkurtër se sa pastrimi higjienik i duarve.

Baktericidet - duke përfshirë Staphylococcus aureus, MRSA, Pseudomonas aeruginosa,

Еscherichia coli, Enterococcus;

Tuberculocide;

Fungicid - përfshirë Candida albicans dhe Aspergillus niger;

Virucide - viruset e mbështjellë dhe nonenveloped, duke përfshirë HBV, HIV, HCV, virus Rota,

Virusi i influencës, virusi Herpes, SARS, SV 40, HAV.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.