Dezintal 5%

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

3,00 €
Prodhuesi: Alkaloid
Dezintal 5%
Perdoret per dezinfektimin e siperfaqeve dhe te instrumenteve

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.