0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Cleanmed Instruments

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

9,00 €
Prodhuesi: BMS Dental
Dezinfektues per instrumente

Dezinfektues i koncentruar për instrumentet, fresa fundore dhe instrumentet endodontike. Pa aldehide dhe fenole.

Lehtë për t'u përdorur me saktësi të lartë dozimi. Efektshmëria e tij testohet kundër një spektri të gjerë të organizmave. E disponueshme me aromë të këndshme të Geraniumit.

Si të përdorni: Përgatitni një zgjidhje 2% ose 4%.

2% zgjidhje: shtoni 20 ml në 1 litër ujë të pastër. Koha e zhytjes minimale: 5 minuta (virucidale, baktericide), 15 minuta (fungicide). Mos i tejkaloni kohët e rekomanduara të zhytjes. Pas dezinfektimit, shpëlarje tërësisht me ujë të distiluar.

4% zgjidhje: shtoni 40 ml në 1 litër ujë të pastër Përdorni një zgjidhje 4% për instrumente shumë të pista. Ndryshoni zgjidhjen çdo javë ose çdo ditë në varësi të nivelit të përdorimit, ndryshoni së pari nëse vëreni instrumente fizikisht të pista në zgjidhje. Mos përdorni në materialet e bazuara në lidhjet, metalet e lakueshme si shiringat e citoject.

Përbërja: Klori benzalkonium, klorid didecyl-dimethyl ammonium, hydrochloride Poly (heksamethylene biguanide), më pak se 5% e surfactant amfoterik, disinfectants, Essence.

paketimi:
- 1 shishe me litër me bombol me vrimë nxjerrëse
- Depozitë prej 5 litrash

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.