0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Higjiena / Dezinfektues

Ecosal Ultra 500ml

3,00 €
Perdoret per dezinfektimin e duarve

Ecosal Losion 500ml

3,00 €
Ecosal Losion 500ml - Perdoret per larjen duarve, trupit dhe flokeve

Hexanios G+R 1L

12,00 €
Perdoret per dezinfektimin e instrumenteve

Aniospray Quick, spray disinfectant

5,00 €
Anios quick spray 1L Sprej per dezinfektim te siperfaqeve

Steranios 20% 500m

12,00 €
Steranios 20% 500m - Perdoret per dezinfektimin e instrumenteve

Aniosgel 85 NPC

1,20 €
Aniosgel 85 NPC Dezinfektues i duarve

Dermanios scrub chlorexidin 4% 500ml

4,50 €
Dermanios scrub chlorexidin 4% 500ml Perdoret per pastrimin e duarve

Cleanmed Instruments

9,00 €
Dezinfektues per instrumente

Dezintal 5%

3,00 €
Dezintal 5% Perdoret per dezinfektimin e siperfaqeve dhe te instrumenteve
Faqja 1 nga 3
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.