Sapun antibakterial me aloe vera 500ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

4,50 €
Prodhuesi: Vivaco
ALOE VERA Sapun antibakterial

Sapun antibakterial me Aloe Vera mund të përdoret në mënyrë profesionale për efektivitetin e saj të lartë. Sapun krem me përbërës antibakterial Chlorhexidine digluconate është i përshtatshëm për larjen e shpeshtë të duarve, dezinfektimin dhe trajtimin e lëkurës. Për shkak të përmbajtjes së lartë të Aloe Vera, sapuni i dorës i lë duart plotësisht të pastra dhe parandalon tharjen e  lëkurës. Aromë e shkëlqyer - tolerancë e mirë - neutral pH - efekt intensiv dhe afatgjatë

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.