Lëkura e egër, e thatë ose e stresuar është një problem për shumë njerëz, veçanërisht kur përdoret ngrohja e brendshme.

Poret janë të hapura dhe qarkullimi i gjakut stimulohet me banjë parafine.

Prandaj, ushqyesit dhe lagështia mund të absorbohen në mënyrë optimale për lëkurën e butë në duart, këmbët dhe bërrylat tuaja.

  • Për duar, këmbë dhe bërryla të butë, 
  • Nxit absorbimin e ushqyesve dhe lagështirës
  • Rrit rrjedhjen e gjakut

 

 

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.