0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Lëkura e egër, e thatë ose e stresuar është një problem për shumë njerëz, veçanërisht kur përdoret ngrohja e brendshme.

Poret janë të hapura dhe qarkullimi i gjakut stimulohet me banjë parafine.

Prandaj, ushqyesit dhe lagështia mund të absorbohen në mënyrë optimale për lëkurën e butë në duart, këmbët dhe bërrylat tuaja.

  • Për duar, këmbë dhe bërryla të butë, 
  • Nxit absorbimin e ushqyesve dhe lagështirës
  • Rrit rrjedhjen e gjakut

 

 

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.