MG 16 Body massage red BEURER

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

12,00 €
Prodhuesi: Beurer
Beurer MG 16 mini masazher
Masazh i butë dridhës - në shtëpi, në zyrë ose në lëvizje

Ky ndihmëtar i vogël siguron një masazh qetësues për çdo rast. Paketuesi mini përshtatet në çdo çantë falë dizajnit kompakt të saj.

 

Masazh i butë dridhjeje

Relaksimi për çdo rast - në shtëpi, në zyrë ose në lëvizje

Ideale për mbrapa, qafë, krahë dhe këmbë

I vogël dhe i dobishëm

Me dritë LED

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.