Kripë për zbutjen e shputave 420 g

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

4,00 €
Prodhuesi: Vivaco
PEDICURE HE - Kripë nga pisha për zbutjen e shputave 420 g
PEDICURE HE Foot salt Juniper and Pine

Kripërat rigjeneruese për vaske për këmbët e lodhura. Formula speciale e kripës së dushit të pasuruar me ekstrakte të gjilpërave të pishës dhe përbërës biologjikisht aktivë është i përshtatshëm sidomos për trajtimin e këmbëve të lodhur dhe heqjen e lëkurës së fortë nga këmbët. Dushi ka efekte freskuese, kufizon djersitje dhe eliminon sindromën e këmbëve të rënda.

Aplikimi: 1) Kujdesi për zbutjen e këmbëve - për dushin relaksues të këmbëve shtoni një kripë këmbë në një lavaman të mbushur me ujë të nxehtë. Koha e rekomanduar e banjës është rreth 20 minuta. 2) Sindromi i lodhjes dhe këmbës së rëndë - për dushin rigjenerues të këmbëve shpërndajë 2 grushta të kripës në 3-5 litra ujë të vakët. Koha e baterisë është 10 - 15 minuta.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.