Pomadë bimore me vaj livando që ka efekte antibakteriale dhe antiseptike të cilat përdoren për të mbështetur trajtimin e lëndimeve të lehta dhe skuqjen e lëkurës. Pluhur i lehtë livando mbështet relaksimin e trupit, ka efekt qetësues dhe rigjenerues jo vetëm në lëkurë por edhe në tërë organizmin. Pomada Lavender ka një efekt të dobishëm në sëmundjet e frymëmarrjes.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.