FS50 Facial Sauna BEURER

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

50,00 €
Prodhuesi: Beurer
Sauna e fytyrës Beurer FS 50
Kujdesi intensiv i lëkurës dhe nebulizimi për një shkëlqim të shëndetshëm

Saunë e fytyrës për një shkëlqim të shëndetshëm - sauna e fytyrës është ideale si për kujdesin kozmetik të fytyrës ashtu edhe për inhalimin me lidhjen e përshtatshme të avullit për frymëmarrjen e gojës dhe hundës.

 

  • Për kujdes intensiv të lëkurës dhe inhalim
  • Bashkangjitje e fytyrës me saunë për kujdesin kozmetik të fytyrës
  • Hap poret për pastrim më efektiv
  • Lagështon lëkurën
  • Shtojcën e avullit për gëlltitjen e gojës dhe hundës
  • Enë e aromës për aplikimin e aromës
  • Prodhimi i vazhdueshëm i avullit të rregullueshëm
  • Pan të avullimit të cilësisë së lartë alumini

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.