Nxitës portativ i freskisë për këmbët e lodhura - dushi i këmbëve me shtesa të pedikyrve dhe fusha me dritë infrakuqe siguron kujdes të relaksuar për këmbët tuaja.

 

  • Masazh në zonën e këmbës refleks.
  • Heqja e qarkullimit të nxehtë të zonës së këmbëve për të rritur mirëqenien tuaj.
  • Drita infra të kuqe - Për përdorim me ftohjet dhe tensionin e muskujve.
  • Me aplikim pedikyr-3 bashkangjitje pedikyr këmbyeshëm me goditje të përshtatshme.
  • 3 funksione: masazh dridhje, masazh flluskë, kalitje me ujë.
  • Fushë me qetësi infra të kuqe.
  • Shtesa të rimbushshme të rulit për masën e zonës së refleksit të këmbës.
  • Pjesa tjetër e këmbës me naps masazh.
  • Me dorezë praktike mbajtëse.

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.