Depigmaderm Cream 25ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

8,00 €
Prodhuesi: Vivaco
VIVAPHARM - Depigmaderm Cream 25ml
Përdoret për shenjat e pigmentimit të lëkurës

Krem DepigmaDerm për shenjat e pigmentimit të lëkurës me efekt hidratues. Substancat ndriçuese të lehta të lëkurës bllokojnë prodhimin e melaninës dhe kështu ndihmojnë në heqjen e shenjave ekzistuese të pigmentimit, parandalimin e çarjeve të mëtejshme dhe zvogëlimin e njollave dhe spoteve të pigmentimit. Për të përshpejtuar efektin e zbardhjes së lëkurës, kremja është e pasuruar me vitaminë C. Dioksid Titani ndriçon lëkurën dhe rrit mbrojtjen kundër rrezatimit UV. - zvogëlon shenjat e pigmentimit - kufizon hyperpigmentimin - ndriçon shenjat e errëta

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.