0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Beurer

Termometër - FT90 - Non contact thermometer BEURER

35,00 €
Beurer FT90 termometër jo-kontaktues është i besueshëm dhe i saktë dhe siguron një metodë higjienike dhe të rehatshme për matjen e temperaturës.

Termometër-Multifunction BEURER

30,00 €
Beurer termometër me rreze infra të kuqe, multifunksional me funksion 6në1

Termometër per vesh-Ear Thermometer BEURER

30,00 €
BEURER Digital Infrared Ear Thermometer

Termometër - Forehead Thermometer BEURER

20,00 €
Beurer FT45 forehead thermometer

BY11 Thermometer monkey,frog,dog BEURER

6,00 €
Beurer BY11 express thermometer

BY20 Pacifier Thermometer BEURER

9,00 €
Beurer BY20 Pacifier Thermometer

HK72 mobile heating belt BEURER

65,00 €
Beurer HK72 Mobile Chargable Heating Belt Pad for Abdominal & Back Pain Relief

FB35 Foot Bubble Spa BEURER

50,00 €
Beurer Relaxing Aroma Therapy Foot Bath
Faqja 1 nga 5
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.