0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Stetoskop ST-72 dual head MICROLIFE

5,00 €
Stetoskop me kokë të dyfishtë

Stetoskop ST-77 MICROLIFE

15,00 €
ST 77 Sprague rappaport Stethoscope

Karrocë AS689

110,00 €
Karroce per persona me aftesi te vecanta

Pulse Oximeter OXY 300

40,00 €
Impuls oksimetri me gisht Ide për një matje të thjeshtë dhe plotësisht pa dhimbje

Lanceta Freely 100 pcs

1,50 €
Lanceta Freely 100 pcs

Lanceta Freely 100 pcs

1,50 €
Lanceta Freely 100 pcs

Nurse Caps- Kapelë për salle operacioni

8,00 €
Nurse Caps Kapelë për salle operacioni

Shoe cover - Kalaçe për salle operacioni

3,00 €
Shoe cover - Blue color Kalaçe për salle operacioni - Ngjyrë të kaltër
Faqja 1 nga 71
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.