0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

G-Premio BOND Refill EEP

80,00 €
G-Premio BOND është një agjent ngjitës me një shishe që është në përputhje me të gjitha mënyrat e gravimit.

Gradia Direct

28,00 €
Gradia Direct është një përbërje hibride universale e ndriçuar nga drita, e dizajnuar për mbushje estetike.

Gradia Direct Syringe Intro Kit

180,00 €
Materiali kompozit me një larmi të ngjyrave dhe efekteve. Efekti kameleon e bën të lehtë dhe të shpejtë për të punuar edhe duke përdorur një teknikë me ngjyra të vetme. Përputhje e përsosur, kohë e

Gradia Direct Flo A2

18,00 €
GRADIA® DIRECT Flo A2

Essentia Syringe+G-Premio Bond Promo

150,00 €
GC Essentia është një përbërje universale mbushëse elektroforetike.

Essentia Starter Kit Syringe EEP

220,00 €
Zhvilluar nga GC së bashku me një grup të klinikanëve, ESSENTIA bazohet në përvojën e hijëzimit të ekspertëve të estetikës.

Essentia Syringe

35,00 €
Restaurues i përbërë universal radiopak.

Essentia LoFlo Syringe

35,00 €
Me nuancën Essentia Universal, GC hap derën për thjeshtësim. Essentia Hije Universal është zgjidhja përfundimtare për restaurimet e pasme: një hije me një efekt të mahnitshëm përzierës.

Essentia HiFlo Syringe

35,00 €
Përbërja universale - Light-cured me rrjedhshmëri të lartë
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.