0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Iodoform paste 15g

28,00 €
Iodoform Paste është një përgatitje për trajtimin e kanalit dhe kariesit të infektuar, si dhe për xhepat e gingivitetit të ulur

Mummifying paste 12g

22,00 €
Mummifying Paste është një preparat jo-resorbues dhe radiopak për përgatitjen e përkohshme ose të përhershme të kanalit të rrënjës, që përdoret kur nevojitet një trajtim i fuqishëm antiseptik.

Aphtisol 15ml

18,00 €
Zgjidhja për trajtimin e mukozës ulcerative dhe aphtae.

Iodoform gauze 5%,5mx20mm

24,00 €
Izoformi i veshjes për trajtimin e vrimave post-nxjerrëse

Alveopaste-pengha iodoform paste

26,00 €
Dental ALVEOPASTE - Pengha Iodoform Paste PD Swiss

Calcipast 2.1g

10,00 €
Pastë hidroksid kalciumi për mbulesën direkte dhe indirekte të pulpës.

Calcipast+I 2.1g

11,00 €
Materiali i hidroksidit të kalciumit i pasuruar me sulfat barium dhe iodoform rekomandohet si mbushje e përkohshme e kanaleve rrënjë

Calcipast forte

12,00 €
Materiali i hidroksidit të kalciumit për mbushjet e përkohshme të kanalit me iodoform dhe p-klorofenol

Tensiometër M3 Omron

50,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.