0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Total C-ram Translucent 8g/5ml

30,00 €
Vetë ngjitës në smalt, dentinë, metal, qeramikë, porcelan, zirkon dhe përbërës

Dentotemp Automix 2x5ml

34,00 €
Çimento afatgjate e përkohshme e projektuar për implantet

Obturys- Handmix 5ml

30,00 €
Obturys- Handmix 5ml+1manual adaptor+10mixing spatula+1mixing tap

Comfort-in starter pack soft

350,00 €
Infuzion pa gjilpëra subcutaneus

LED.B Curing Light WOODPECKER

55,00 €
Woodpecker wireless led dental curing light LED-B Klasike dhe të qëndrueshme, Wireless

LED.D Curing Light WOODPECKER

55,00 €
LED.D Curing Light WOODPECKER Tre mënyrat e funksionimit janë opsionale dhe të pakufizuara. Wireless

Endofill-root canal filling material

30,00 €
Endofill-root canal filling material 15gpowder+15ml liquid Materiali për mbushjen e kanalit

Devitalizing Paste,Arsenic Free Syringe-3.5g

25,00 €
Devitec - paste per devitalizim, pa arsenik . Pastë për devitalizimin e pulpës.

Granulotec 20G+15 ML

50,00 €
Granulotec 20G+15 ML
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.