0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

GC Fuji IX 1-1 pkg A3 15g+6.4ml

55,00 €
Jonomer qelqi i paketueshëm i paster. Packable Glass Ionomer Restorative Cement.

everX Posterior 15 unitips EEP

45,00 €
Përbërës i përforcuar me fibër për zëvendësimin e dentinit

G-CEM LinkAce A2 4.6g(2.7ml) EEP

90,00 €
Rrëshirë vetë-ngjitëse. Çimento me sistemin e shpërndarjes Automix

Essentia Modifier Kit EEP

135,00 €
GC Essentia Modifier Kit, EEP

G-Cem LinkForce Starer Kit A2

130,00 €
G-CEM LinkForce ™ është një çimento prej rrëshire ngjitëse që siguron një lidhje të fortë në pothuajse të gjitha indikacionet.

Varuflu 200ml

10,00 €
VARUFLU® është ilaç bimor që përdoret si shtesë në terapinë standarde në trajtimin e virusit të influencës A (grip), virusit të hepatitit C dhe virusit herpes simplex të tipit 1.

Charisma classic - 1x4g A2

16,00 €
Charisma Classic është kompoziti i parë për të ofruar gjeneratën e dytë të teknologjisë së mbushjes me Microglass.

Charisma classic syr combi kit 8x4gxg2b

100,00 €
Charisma Classic është kompoziti i parë për të ofruar gjeneratën e dytë të teknologjisë së mbushjes me Microglass.

Charisma classic syrringe assortment 4x4g

45,00 €
Charisma Classic është kompoziti i parë për të ofruar gjeneratën e dytë të teknologjisë së mbushjes me Microglass.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.