0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

G-aenial Anterior Syringe

38,00 €
G-aenial përmban një përbërje unike e cila siguron një efekt të shkëlqyer kameleoni dhe integrim - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

G-aenial Posterior Syringe

38,00 €
G-aenial përmban një përbërje unike e cila siguron një efekt të shkëlqyer kameleoni dhe integrim - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

G-aenial Quick start kit syringe

260,00 €
G-ænial është materiali i zgjedhur kur kërkoni një restaurim që do të plotësojë pritjet estetike të të gjithë pacientëve tuaj - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

G-aenial Bond 5ml bottle

75,00 €
G-aenial Bond - 5 ml Mbushës, shishe. Agjent ngjitës për të gjitha nevojat tuaja të lidhjes.

G-aenial Universal Flo Syringe

38,00 €
Përbërës i fortë restaurues i injektueshëm.

G-aenial Syringe +G-Premio Bond Promo

150,00 €
G-aenial Syringe +G-Premio Bond Promo

G-Bond Starter Kit, Bottle

70,00 €
G-Bond Starter Kit, Bottle 5ml

GC Fuji I 1-1 PKG light yellow 35g 20ml

75,00 €
Jonomer qelqi për cementim

GC Fuji I liquid 25g

35,00 €
GC Fuji I® Glass Ionomer Luting Cement
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.